Accommodatie

De perfecte combinatie van historische schoonheid en luxe...

Zodra u binnenstapt in de aristocratische inkomhal van het hotel, voelt u dat de sfeer van de oude historische stad en de sfeer binnen het hotel in perfecte harmonie zijn.

Hotel Oud Huis de Peellaert**** beschikt over 50 kamers in vier categorieën. Alle kamers zijn zeer stijlvol gedecoreerd en beschikken over de nodige faciliteiten zoals een uitgebreid assortiment relaxerende badproducten, gratis wireless internet, airconditioning en thee- en koffiefaciliteiten.

Conform de Belgische wetgeving geldt er een rookverbod in het volledige hotel.

Quality kamer

Deze ruime kamer is prachtig gedecoreerd met gesofisticeerde kleuren en voorzien van alle comfort om u een fantastisch verblijf te garanderen.

Executive kamer

Warme kleuren, gesofisticeerde materialen en voorzien van alle comfort om u een welverdiende nachtrust te bieden tijdens uw verblijf in Brugge.

Deluxe kamer

Elegantie troef in de Deluxe kamer. Hoge plafonds met originele fresco’s, indrukwekkende kroonluchters, rijke materialen en warme kleuren.

Junior Suite

Deze unieke Junior Suite dompelt u onder in een perfecte combinatie van historische schoonheid en luxe. De perfecte kamer om tot rust te komen.